Árajánlat


Minden bútor személyre szabott  igények szerint készül, így jellemzően a Bemutatótermünkben történő személyes egyeztetések alapján készül el az árajánlat.

A bútorokat egyedi méretre készítjük és több ezer féle szövet, bársony, valódi bőr, műbőr, textilbőr közül tud nálunk bevonóanyagot választani.

A franciaágyaknál az egyes részletek egyénileg személyre szabhatóak, így a fekvőfelület magassága, a fejvég magassága és szélessége, az ágy szélessége, hossza egyénileg megadható illetve a kapcsolók-lámpák fejvégbe intgrálása is kérhető.
A kanapék egyes paraméterei is egyéni igények szerint alakíthatóak, így  beülési mélysége, karzárása, ülőfelület ill. támla magassága,  L-alakú vagy U-alakú kanapéknál az egyes tagok hossza és poziciója, stb.
Saját modellejeinken kívül bármilyen egyedi igény szerinti kanapé, franciaágy gyártását vállaljuk, akár fotó alapján le tudjuk gyártani egyéni igényekre szabva.

Függönyök esetében az anyagok kiválasztása után, „ hozott „ méretek alapján is tudunk készíteni egy nagyságrendi kalkulációt.
Ez alapján ki tudjuk számolni közelítőleg  az anyagszükségletet,a varrásköltséget, a karnisok mennyiségét és árát, valamint a felmérés és a szerelés díját.
Amennyiben ez elfogadásra kerül, az előleg befizetése után megrendeljük az anyagokat.
Megrendelés után, egy helyszíni méretvétel alapján pontosíthatjuk tovább a végleges ajánlatot.

Természetesen egyéb termékek / ágytakaró, terítő, párnák …stb  /esetén az Önök által megadott méretek alapján is pontos kalkulációt tudunk készíteni.

Cégcsoportunk másik tagja a Wall-Division Kft. , weboldalán számos egyedi falpaneles franciaágy, előszobai falpaneles kialakítás található.

Elérhetőségeink:
Email:info@posh-trend.hu
Telefon: +36 20 377 7063
               +36 1 426 7473