[×]

Miért vegyünk Egyedi gyártású Kanapét?

Posh-Trend - Premium Furniture - 2023. szeptember 15.

 

 

Azaz a manapság divatos nagy beülési mélységű - elfekvős, TV-nézős kivitel lesz ideális, vagy klasszikus funkciójú ülőbútorként fogjátok használni és főleg a vendégek fogadása és kényelembe helyezése kerül előtérbe. Természetesen egy kanapé mindkét funkciónak meg kell feleljen, de fontos, hogy a napi kényelmet ne adjuk fel az esetenkénti vendégségek miatt.

A magyar vásárlók körében divatos vendégágy funkció fontossága is érdekes kérdés, mert bár sokan ragaszkodnak ehhez a funkcióhoz, de az esetek döntő többségében végül soha nem használják. Mindemellett színben és stílusban is harmóniában kell lennie a nappali egyéb berendezési tárgyaival és nem utolsó sorban az egyéni ízlésvilágodat is tükröznie kell.

Ugye nem kevés szempont hangzott el az előbbiekben?

Így egy áruházi vásárlásnál rengeteg kompromisszumot kellene kötni kanapé választás során.  Nálunk, az egyedi gyártású kanapék viszont teljesen a Te igényeidhez igazodnak. A méreteit egyedileg lehet megadni, választhatsz L-alakú, U-alakú megoldást vagy akár egyszerű kanapé formát, egyedileg határozhatod meg melyik oldalon kérsz karzárást ás akár a beülési mélységet is tudjuk egyedi igényed szerint változtatni. Bemutatótermünkben több ezer féle színben és stílusban eltérő szövet és bőr közül válaszhatod ki az anyagát. Ráadásul az egyedi igényekre is nyitottak vagyunk.
Álmodj Egyedit,  mi megvalósítjuk.

Gyere el Bemutatótermünkbe és rendeld meg álmaid kanapéját!

Posh-Trend   -- Premium Furniture
Showroom: 1037 Budapest, Bécsi út 267.